ISO 2385:2020
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٥ أكتوبر ٢٠٢٠
·
Packed cork — Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste — Sampling to determine moisture content
ملفات الوثيقة ISO 2385:2020
الإنجليزية
2 صفحات
الإصدار الحالي
49.14 USD
مجال الوثيقة ISO 2385:2020
This document specifies a method of sampling for the determination of moisture content of packed cork, either virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 10319:2024
مواصفة قياسية دولية
Geosynthetics — Wide-width tensile test
ISO 18893:2024
مواصفة قياسية دولية
Mobile elevating work platforms — Safety principles, inspection, maintenance and operation
ISO 9842:2024
مواصفة قياسية دولية
Essential oil of rose (Rosa x damascena Miller)
ISO 5459:2024
مواصفة قياسية دولية
Geometrical product specifications (GPS) — Geometrical tolerancing — Datums and datum systems